top of page

FAMILIEFESTIVAL

26. AUGUST - ROTVOLLFJÆRA - FRA KL 15

 

 

Bruchann

Bruchann

Bruchann består av musikere fra Brundalen og Charlottenlund skolekorps i ungdomskolealder og oppover. Det som skulle være et ekstra musikalsk tilbud til de eldste i korpset har ledet til etableringen av et eget ensemble som spiller lett og variert musikk.

Lars Halbrekken

Lars Halbrekken

Lars Haltbrekken stiller til valg som stortingsrepresentant for Sosialistisk Venstreparti (SV) i 2017, og han har vært leder for Norges Naturvernforbund (2005-2016) og Natur og Ungdom (1995-1996). Han og flere av de andre demonstrantene satt i fengsel for engasjementet for å hindre Statoils utbygging på Rotvoll i 1991. På Rotvollfestivalen vil han fortelle om aksjonen for vern av naturen i Rotvoll-området.

Catch

Catch

Dansegruppa Catch består av Sjøvegens egen Oline sammen med Ida, Caami og Malin. De koreograferer og framfører dans inspirert av sør-koreansk K-pop. På Rotvollfestivalen gir de både en danseoppvisning og holder en liten workshop for dem som ønsker å prøve K-pop-dans.

Chris Kvande

Chris Kvande

Chris Kvande er en ganske alminnelig dame som noen gang liker å leke at hun er en drage. Hun har tidligere drevet profesjonelt som flammesluker, både med opptredener og med kurs, men gjør det nå først og fremst på hobbybasis. Som de sier i fakir miljøet: keep the fire burning.

Mental Band

Mental Band

Mental Band er et litt ”annerledes” band som skriver egne låter. Bandet øver en gang i uka på Sommerstua treffsted i Trondheim. Det ble dannet i 2007 med navnet Trondheim Mental Band. Høsten 2012 fikk bandet ett nytt medlem som spiller fele, trompet og banjo. Bandnavnet fikk en liten forandring høsten 2016, hvor de droppet «Trondheim». Deres trofaste trommis gjennom mange år måtte dessverre slutte i bandet, men de gir ikke opp for det, og det ser ut til at de har funnet en ny trommis, Per Arne.

Børge Pedersen og Markus

Børge Pedersen og Markus

Børge Pedersen har i de siste 30 årene markert seg i trøndersk musikk og teatermiljø som en dyktig sanger, en levende skuespiller og cabarét-artist. Som en ypperlig tolker av Cornelis Vreeswijk har Børge sunget i flere forestillinger som resulterte i det kritikerroste soloalbumet «Hvis Vreeswijk va fra Valentinlyst» Når Markus Pedersen (21) går på scenen til konsert, vil han vite om publikum kan høre han. - Ja, for nå skal jeg og han «brorsjan» spille litt. Har dere det bra? Hæ? Jeg hørte ikke.

GrandFuzz

GrandFuzz

GrandFuzz er en duo bestående av Merethe Honne og Siril Gaare, som startet med kassegitar og ukulele og et sterkt ønske om å spille sørstatsrock. Med sin begrensede instrumentering fremstår musikken som akustisk countryrock, preget av vokalharmonier og en tilstedeværende fortellerstil. GrandFuzz slipper sin debut-EP i løpet av høsten og på Rotvoll vil de spille sangene fra den - og noen enda nyere låter som har blitt til i løpet av sommeren.

Sunday Songs

Sunday Songs

Sunday Songs er en lokal pop-hemmelighet som en sjelden gang går på scenen. Bandet består av Harald Stendal på tangenter og kor, Thomas Brodahl på trommer, bass og kor og Karl Hammer på gitar og sang. Sunday Songs spiller egne sanger inspirert av mange diamanter fra popen og rocken.

Snorre Busch

Snorre Busch

Snorre Busch har gitt ut flere singler de siste årene som henter krefter fra singer-songerwritertradisjonen fra Dylan, Young og Petty til Ryan Adams. På Rotvollfestivalen har han med seg et band med erfarne Trondheimsmusikere.

Helsinki Horizon

Helsinki Horizon

Helsinki Horizon has a sunset mixed of 80s synths, melodic basslines, loopy pianos and punchy drums and a sunrise of droning guitars, moody cellos, and soft vocals. All of it randomly colliding in a juxtapose of soundtrack like imagery.

In Other News

In Other News

In Other News er melankolsk og vakkert med sterke aner til 1970-80-tallets visepop- og rocktradisjon. Dette er låter om livets motbakker og lengsler. Vakkert og fengende. De oppgir inspirasjonskilder som Noel Gallagher, Dave Sharp, Bob Dylan og irsk folkemusikk.

Oppkast ala kart

Oppkast ala kart

Oppkast ala kart er en rapper fra Tillerbyen i Trondheim. Med inspirasjon fra alt fra Mf Doom og El-P, til Tom Waits og Alf Prøysen har hans utrykket blitt meget allsidig. Mye særpreg i både stemme og penn. Uvissheten i hva man kan ende opp med å lage er meget fascinerende. Fantastisk. Etter EPn "Pratkick"(2012) har det gått slag i slag med utgivelser fra mannen med det flatterende navnet. Albumet "Gilde Ting" fra 2016 er en perle, og singelen "Puppen" fra 2017 må bare høres.

Rabalderdans

Rabalderdans

Rabalderdans byr på dans og bevegelsesglede for barn i alle aldre.

Ganges

Ganges

Ganges; vokalist og låtskriver fra Trondheim. Har turnert med Rikskonsertene i en årrekke. Tidligere Hangman Jury og Padington. Nå, for første gang som soloartist med sin makker og produsent Trond Hustad. Aktuell med singelen -The Sound-

SKA-frika

SKA-frika

SKA-frika spiller en blanding av ska, pop og rock. Med 9 hoppeglade musikere som svært sjelden holder seg i ro på scenen, en blåserekke som trøkker, et komp som groover og en energisk vokalist, kan det være vanskelig for publikum å stå i ro.

Kong Sverre

Kong Sverre

Sverre og Sveinung trakterer felene så det gnistrer. Dette blir en en energiladning av de sjeldne.

Vandreteateret

Vandreteateret

"Kaptein Klippfisk og skatten på Rotvoll" Det fins en skjult skatt på Rotvoll, og flere pirater er ute etter den. I dette vandreteateret får vi møte sjørøvere, damer med bein i nesa og mystiske vesen fra havet. Bli med på en spennende skattejakt med kaptein Klippfisk!

Hans Collins Band

Hans Collins Band

Hans Collins Band består av: Karl Hammer, Arne J. Aasen, Chris Thoresen og Thomas Henriksen. Arve Gulbrandsen og Roar Øien forsterker på henholdsvis trommer og steelgitar. Bandet debuterer som headliner på Rotvollfestivalen og spiller de låtene du ikke trodde noen ville tørre å spille på en scene. De ofrer seg hemningsløst for at du skal få en god festivalopplevelse, topp stemning og noen overraskelser.

bottom of page